Supplementen met PEA: wat zit er in?

Het aantal supplementen dat PEA bevat is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dit komt mede dankzij de goede ervaringen van gebruikers en door veelvuldig onderzoek naar de stof. Verschillende therapeuten raden aan om PEA te kopen die zo puur mogelijk is. Maar wanneer is een supplement met PEA puur?

OPT Keurmerk
Omdat er zoveel verschillende supplementen met PEA op de markt zijn gekomen is er onduidelijkheid over de kwaliteit van de verschillende supplementen. Over het algemeen bevatten de meeste supplementen uitsluitend PEA. Toch wil men graag weten wat er in PEA zit en welke PEA het beste is.
PEA-opt® is een keurmerk dat in het leven is geroepen door een leverancier en welke alleen fungeert als Marketing

Het PEA-opt® keurmerk claimt de volgende garanties:
– De PEA deeltjes zijn fijn verdeeld, zodat het lichaam dit optimaal opneemt.
– PEA met dit keurmerk klontert niet.
– PEA met dit keurmerk bevat geen chemische of farmaceutische hulpstoffen.
– Er is een analyse certificaat aanwezig.

Kanttekening
Producten zonder het PEA-opt® keurmerk hoeven kwalitatief niet minder goed te zijn. De meeste supplementen met PEA zijn namelijk 100% puur, omdat deze stof geen andere hulpstoffen nodig heeft.
Indien u twijfelt aan de kwaliteit van een product met PEA, vraag dan naar het analyse certificaat van het desbetreffende product.  Dit product is een voorbeeld van een product zonder PEA-opt® keurmerk waarvan de kwaliteit van PEA goed is en dat uitsluitend PEA bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *